Make your own free website on Tripod.com
 
Mendokong Keadilan Terlaksana Di Muka Bumi
 
LUNAS - AMARAN BUAT BN YANG SEKULAR

Nampaknya BA terus membuat tekanan kepada Mahadhir yang sekular itu. Cubaan BN untuk menyekat kemaraan BA diseluruh negara sekarang ini menampakkan sia-sia sahaja. Fitnah-fitnah, caci maki dan penghinaan UMNO kepada PAS khususnya tidak mengurangkan kebenaran itu dari terserlah. Kebenaran itu dari Tuhan kamu, jadi janganlah kamu ragu-ragu.

Mahadhir harus melihat ini sebagai satu ancaman kepada kepimpinan negara sekarang ini. Penghinan dan tawa perli beliau terhadap Islam, telah mebuatkan Allah membalas usaha-usaha itu di dunia ini. Mahadhir harus segera bertindak, bertaubat dengan taubat nasuha. Walaupun airmata darahmu keluar habis, rakyat Malaysia tetap dengan keputusannya, tidak mempercayai kamu serta kabinet kamu yang korup dan mementingkan diri itu.

Mahadhir mesti bertaubat dan meminta ampun daripada rakyat. Selama ini rakyat diperlakukan seperti orang bodoh. Selama ini mereka bercakap dengan takbur dan sombong.

Bagaimana dengan Samy Vellu sekarang? Boleh la balik ke Sungai Siput aja . Jangan balik ke Kuala Lumpur nanti terlangar sumpah pula!!

Tahniah buat BA di Lunas - Alhamdulillah!
 

Attarbiyyah